Νιώθεις ασφαλής ?
Είσαι ασφαλής

Education

Πόσο "Κοστίζει";

Δευ υπάρχει "κόστος" με την κλασική έννοια του όρου. Αυτό που ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ είναι οι σπουδές του παιδιού σας και Θα υποχρεωθείτε:

  • είτε να τις πληρώσετε εφάπαξ
  • είτε σταδιακά με δόσεις
  • είτε λόγω οικονομικών δυσκολιών να στερήσετε από το παιδί σας τις σπουδές που του αξίζουν!!!
Ο δεύτερος τρόπος είναι o ευκολότερος και αυτός είναι η πειθαρχημένη αποταμίευση που πετυχαίνετε μέσω ενός προγράμματος σπουδών. Αρχίστε σήμερα κιόλας, προκειμένου υα πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Τα προγράμματα αυτού του είδους είναι πραγματικό ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ!!! Σήμερα κιόλας επικοινωνήστε μαζί μας υα σχεδιάσουμε το πρόγραμμα σπουδών για το παιδί σας, "ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΟ" στα μέτρα σας!!!
 
Εξασφάλιση σπουδών - Παιδικά προγράμματα
  • Εχετε σχέδια για το παιδί σας?
  • Θέλετε να του δώσετε τα απαραίτητα εφόδια για ένα επιτυχημένο μέλλον?
  • Θα θέλατε να το δείτε επιτυχημένο σε οποιοδήποτε επάγγελμα θελήσει να ακολουθήσει?

Ελάτε να σχεδιάσουμε το μέλλον του...

Κατά γενική ομολογία οι σπουδές σήμερα είναι απολύτως απαραίτητες, όποιος τομέας και αν επιλεγεί. Ομως το κόστος είναι μεγάλο για πολλούς γονείς και πολλές φορές (δυστυχώς) είναι ο καθοριστικός παράγοντας που δεν συνεχίζουν τα παιδιά τις σπουδές τους. Εσείς έχετε σκεφτεί άν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε? Εάν για παράδειγμα σήμερα το παιδί σας ήταν 18 ετών θα μπορούσατε να καλύψετε έξοδα διαβίωσης , δίδακτρα, κτλ. σε μιά άλλη πόλη ή και σε μιά άλλη χώρα? Θα μπορούσατε να το βοηθήσετε να αρχίσει την επαγγελματική του καριέρα μετά τις σπουδές? Και αν ναί με ιί κόστος? Ενα πρόγραμμα σπουδών εξασφαλίζει αυτό ακριβώς που ονειρεύεστε για το παιδί σας: Την άνεση για να σπουδάσει και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Και το εξασφαλίζει οτι και αν συμβεί σε εσάς, γιατί αυτού του είδους τα συμβόλαια προβλέπουν ακόμα και την συνέχισή του σε περίπτωση ανικανότητας του γονέα (κάτι που δεν μπορεί να γίνει π.χ. μέσω ενός λογαριασμού τραπέζης).

Μή ξεχνάτε και αυτό!!!

Στα αποταμιευτικά προγράμματα έχετε πλέον την δυνατότητα να επιλέξετε την πλήρη εγγύηση του κεφαλαίου που καταβάλατε, καθώς και εγγυημένο επιτόκιο του οποίου το ύψος είναι πολλαπλά μεγαλύτερο από αυτό που προσφέρουν οι τράπεζες σήμερα!!! Τα επενδυτικά συμβόλαια πλέον είναι τόο ευέλικτα που σας δίνουν την δυνατότητα extra καταθέσεων προαιρετικά ανεβάζοντας το τελικό ποσό απόδοσης κατά πολύ!!!

Θα είναι και δική μας Χαρά πετυχαίνοντας τους στόχους που έχετε βάλει το παιδί σας πετυχημένο στη Ζωή!!!

 

 

Εξασφάλιση σπουδών