Νιώθεις ασφαλής ? ...Είσαι ασφαλής

Ισόβια εγγυημένη σύνταξη

Ισόβια και εγγυημένη από σήμερα σύνταξη!!! Μερικοί τίτλοι από εφημερίδες:

  • Σε κάθε συνταξιούχο αναλογούν μόλις 1,78 εργαζόμενοι...
  • Περισσότεροι οι συνταξιούχοι από τους ασφαλισμένους...
  • Στο "κόκκινο" είκοσι ασφαλιστικά ταμεία..
  • Φθίνουν τα έσοδα των ασφαλιστικών φορέων...
  • Επιδεινώνεται δραματικά η σχέση εργαζομένων-συνταξιούχων...
  • Έλλειμμα και δημογραφικό συνθλίβουν τα ταμεία...

 Πιό πάνω αναφέρονται ορισμένοι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του ημερήσιου τύπου και ομολογουμένως ήταν πολύ εύκολο να συγκεντρωθούν από δεκάδες τίτλους εφημερίδων που ασχολούνται καθημερινά με τοο θέμα και να προβληματιστούμε γύρω από το καυτό θέμα των συντάξεων που μας απασχολεί όλους !!!

 Στα COTTON CLUB ΒΑΜΒΑΚΑΣ με τις κορυφαίες συνεργασίες που έχει πετύχει σας παρέχει Ισόβια εγγυημένη σύνταξη "κομμένη και ραμμένη" στα δικά σας μέτρα. Πρωτοποριακά προιόντα που δίνουν σίγουρη λύση στο πρόβλημα των κοινωνικών ταμείων που έχει προκύψει και στα επόμενα χρόνια θα επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο !!!

Επικοινωνήστε μας για να ενημερωθείτε πως και εσείς όπως και πολλοί άλλοι φίλοι - πελάτες βρήκαν τη λύση στο μεγάλο πρόβλημα ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ μέσα απο την ΙΣΟΒΙΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.

Η ιδιωτική ασφάλιση αποτελεί συμπλήρωμα της κοινωνικής ασφάλισης.

Σκοπός της δεν είναι να υποκατστήσει την κοινωνική αλλά να την συμπληρώσει.

Στην ιδιωτική ασφάλιση στον τομέα των συνταξιοδοτικών προγραμμάτων οι αποδόσεις των εισφορών που πραγματοποιούν οι ασφαλιζόμενοι χρησιμοποιούνται για την δημιουργία ενός κεφαλαίου που θα καταβληθεί στον ασφαλισμένο με τον τρόπο που επιθυμεί ο ίδιος και όχι η ασφαλιστική εταιρεία, με την λήξη του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Τα κεφάλαια που θα δημιουργηθούν στην λήξη της ασφάλισης είναι συνάρτηση των εισφορών που καταβάλει ο ασφαλισμένος, των αποδοχών επενδύσεων, της ωριμότητας και της τεχνογνωσίας της ασφαλιστικής εταιρείας.

Ο ασφαλιζόμενος έχχει την δυνατότητα να επιλέξει εκ των προτέρων την χρονική στιγμή της συνταξιοδότησης του καθώς και το ποσό που αρχικά θέλει να πάρει. Στην διάρκεια των ετών που θα ακολουθήσει ο ασφαλισμένος έχει την δυνατότητα να αυξήσει την ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ που επιθυμεί να λαμβάνει με την καταβολή προαιρετικών εκτάκτων καταβολών γνωρίζοντας εκ των προτέρων τί επί πλέον σύνταξη "ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ" με την συγκεκριμένη ενέργειά του.

Οι φορείς της κοινωνικής ασφάλισης σύμφωνα με επίσημες επιστημονικές μελέτες στο μέλλον δεν θα έχουν την δυνατότητα να παρέχουν επαρκείς συντάξεις.

Παράλληλα θεωρείται ότι η ιδανικότερη λύση για την συμπλήρωση του εισοδήματος στην ηλικία της συνταξιοδότησης αποτελεί η ιδιωτική ασφάλιση.

Τα συμπεράσματα που προεκυψαν από δημοσκόπηση που έγινε είναι:

1. To 90 τοις εκατό του ελληνικού πληθυσμού πιστεύει ότι οι συντάξεις που δίνονται είναι πολύ χαμηλές.
2. Το 85 τοις εκατό δεν γνωρίζει πόσα χρήματα θα είναι η σύνταξη του λόγω των αλλαγών των σχετικών νόμων.
3. Το 80 τοις εκατό θεωρεί ότι τα χρήματα ποτ δίνονται στα ταμεία κοινωνικής ασφάλισης είναι πολλά σε σχέση με την σύνταξη που θα πάρει.
4. Το 70 τοις εκατό έχει την άποψη ότι άν έδινε τα ίδια χρήματα που πληρώνει στο ταμείο του σε μιά ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία θα έπαιρνε πολύ καλύτερη παροχή.

Οι επιλογές που υπάρχουν για τα συνταξιοδοτικά ασφαλιστικά προγράμματα είναι πάρα πολλές.
Ανάλογα λοιπόν με την ηλικία σας, τους στόχους σας, τα χρήματα που διαθέτετε μπορείτε να επιλέξετε και να σχεδιάσουμε ΜΑΖΙ ένα συνταξιοδοτικό πλάνο.

...Και ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ την παλιά παροιμία:

..."ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ"!!!
(ΕΛΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ)