Νιώθεις ασφαλής ? ...Είσαι ασφαλής

Γιώργος Βαμβακάς

Πτυχιούχος Ηλεκτρονικών Εφαρμογών, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στο εμπόριο με πωλήσεις παιδικών παιχνιδιών, το ενδιαφέρον του όμως για του χρηματοασφαλιστικό κλάδο του κέρδισε και έτσι είναι Ασφαλιστικός Σύμβουλος τα τελευταία δεκαεπτά χρόνια ξεκινώντας από την INTERAMERICAN και στην συνέχεια βλέποντας τις ανάγκες των ασφαλισμένων πως δεν μπορούν υα στηριχθούν από μια και μόνο ασφαλιστική εταιρεία προχώρησε στο επόμενο βήμα συνάπτοντας εξαιρετικές συμφωνίες με αξιόπιστες εταιρείες καλύπτοντας και τον ποιο απαιτητικό ...

Απόφοιτος του Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικών Σπουδών (L.lJ.T.C.F.} (Επιχειρηματική Ηθική, Συνταξιοδοτικός Προγραμματισμός, Επιχειρηματική και Προσωπική Ασφάλιση) Πιστοποίήση Πώλησης Συνταξιοδοτικών Προγραμμάτων, Μέλας του Παγκόσμιου Ασφαλιστικού Οργανισμού Million Dollar Round Table (MDRT).

'Εχει παρακολουθήσει και εξακολουθεί να παρακολουθεί δεκάδες ασφαλιστικά και χρηματοοικονομικά σεμινάρια "γιατί μόνο με την συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση μπορείς να σταθείς δίπλα στου ασφαλισμένο κάθε στιγμή". Απεχθάνεται την πιεστική πώληση και αποφεύγει να κάνει ασφαλιστήρια που ο πελάτης δεν Θα διατηρήσει.